• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Rengöring

Vi vet hur viktigt det är att använda effektiva rengöringsprodukter för att smidigt kunna upprätthålla en god hygien i köket. Därför hittar du flera olika produkter för rengöring hos oss, exempelvis till ugnar, grillar och fritöser.

Läs mer längre ner på sidan.
Eftersom fett i olika former används till en rad olika apparater i ett storkök så finns flera produkter för effektiv fettborttagning i vårt sortiment. Fett och matrester som har torkat in kan också vara extra svåra att få bort och av den anledningen behövs också produkter som är envisa mot smuts och bakterier. Självklart är det extra effektivt att kombinera ett bra rengöringsmedel med en skrapa eller borste för att få bort det allra värsta.

Kalkborttagning kan också behövas till apparater som behöver vatten, exempelvis diskmaskiner, diskhoar, dryckesapparater och annat. Till apparater som använder ånga finns rengöring i tablettform. Även lufkonditioneringssystemen för exempelvis köksfläktar kan behöva rengöras och därför har vi sköljmedel för dessa system i vårt sortiment. Det är viktigt att inte glömma bort den smuts och fett som ansamlas i dessa system för att hålla köket hygieniskt och säkert. Glöm heller inte att byta ut filter i ventilationssystemen.

En avslutande viktig del av rengöringsprocessen av olika ytor är att torka av dem ordentligt efter att olika produkter har använts, för att undvika fukt och bildning av mikroorganismer. Det är också av stor betydelse att förvara samtliga redskap för rengöring på rätt sätt för att de ska vara hygieniska att använda vid nästa rengöring.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen