• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Silverlod

 

I vårt sortiment finner du silverlod lämpade för en rad olika industriella applikationer. Våra produkter är speciellt framtagna för yrkesmässiga hantverkare, installatörer och tillverkare som inte kompromissar med kvaliteten på sitt arbete.

 

Silverlod för professionella lödningar

Vad är Silverlod?

Silverlod är ett lodmaterial som innehåller silver, vilket ger överlägsna fysiska egenskaper jämfört med traditionella lod. Med en högre smältpunkt än blybaserade alternativ, garanterar silverlod starkare bindningar och är idealiskt för applikationer som kräver maximal hållfasthet, korrosionsresistens och termisk ledningsförmåga. Dessutom är silverlod utmärkt för utföranden där estetik är avgörande på grund av sin fina och rena ytfinish.

Produktutbud

Vi erbjuder silverlod i olika legeringar och format, inklusive stänger, trådar, och förklippta bitar, för att tillgodose alla era applikationsbehov. Vårt silverlod finns tillgängligt med olika silverinnehåll, vilket gör dem lämpliga för ett brett spektrum av arbetsförhållanden och material. Dessutom ingår flussmedel-samlade produkter i sortimentet för de som söker effektivitet och bekvämlighet vid komplexa lödningar.

Huvudsakliga användningsområden

Våra silverlodprodukter används övervägande inom HVAC (värme, ventilation och luftkonditionering), rörinstallation, elektronikreparation och i tillämpningar som kräver högledningsförmåga som kraftöverföring och fordonsreparationer ect. Tack vare dess ypperliga flödesegenskaper och kapacitet att fylla även de minsta mellanrummen, säkerställer silverlod en pålitlig och långvarig fog vid varje användning.

Varför välja silverlod från oss?

Vårt fokus ligger på att förse våra kunder med produkter av högsta kvalitet. Vårt silverlod är noggrant testat och certifierat för att möta industriella standarder, vilket garanterar att ni får en pålitlig produkt varje gång.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen