• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Apparatfötter

Apparatfötter är viktiga komponenter som används för att stödja och stabilisera olika typer av elektriska apparater, maskiner och utrustning. Dess huvudsakliga funktion är att absorbera vibrationer, dämpa ljud och minska överföringen av stötar och vibrationer från enheten till dess omgivning. Många går även att justera i höjd. Se vårt urval här nedan.

Funktion och arbetsprincip

Apparatfötter fungerar genom att bestå av elastiska material, såsom gummi eller polyuretan, för att absorbera och dämpa vibrationer och stötar som genereras av enheten under drift. Genom att placera apparaten på de anpassade apparatfötterna kan man minska den mekaniska kontaktens direkta överföring till underlaget och därmed minska buller och vibrationer som kan påverka både apparaten och dess omgivning. Många av våra fötter går dessutom att justera i höjd för att passa användare och placeringar.

Apparatfötter används i en mängd olika tillämpningar och branscher

Elektronik - För att minska vibrationer och buller från datorer, vitvaror, ljudutrustning och annan känslig elektronik.

Industriella maskiner - För att minska störningar och vibrationer från maskiner och utrustning på fabriker och produktionsanläggningar.

Medicinsk utrustning - För att minska vibrationer och stötar som kan påverka medicinska apparater och instrument i sjukhus och vårdinrättningar.

 

Fördelar med användning av apparatfötter:

  • Minskar vibrationer och buller från enheten.
  • Skyddar enheten från skador orsakade av stötar och vibrationer.
  • Förbättrar arbetsmiljön genom att minska störningar och obehag.
  • Kan förlänga produktens livslängd.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen