• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Reläer

Vi har reläer från både Finder och Omron. Reläer används för att kontrollera en större mängd spänning eller ström. De används också för att förhindra att en skada eller störning uppstår, genom att isolera flera kretsar från varandra. Reläer används inom en rad olika områden, bland annat i storkök. Reläer kan liknas vid en brygga, som har två system eller kretsar vid vardera sida. När ett system eller en krets vill kontrollera den andra parten, så aktiveras reläet. Detta kan användas för att starta eller stänga av en apparat.
Apparater som ugnar och spisar kan kräva högre strömnivåer och då kommer reläer bra till hands. I ugnar används reläer för att kontrollera temperaturen. Spisar och kokplattor kan med hjälp av reläer säkerställa att uppvärmning och nedkylning fungerar korrekt. Även kylar och frysar kan styra sin temperatur på ett säkert sätt tack vare reläer.

Det är självklart viktigt att ventilationssystemet i storkök fungerar bra. Reläer kan styra systemen, så att luftcirkulationen fungerar på rätt vis och att avlägsnande av ånga och matos också är effektivt. För att vara säker på att diskmaskinen både använder rätt mängd vatten och når rätt temperatur, kan även reläer kontrollera dessa faktorer.
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen