• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Vred

Hos oss finner ni vred med flertalet olika skalor, antal siffror och i olika färger. Vissa vred saknar helt siffror. Flera av dem passar till en rad olika tillverkare av olika köksapparater. Vi har även vredsymboler och rosetter till vred.

Läs mer längre ner på sidan.
Vred används för att styra olika funktioner och fyller flera sådana i ett storkök. Ett mycket vanligt användningsområde är att de justerar temperaturen på spisar, ugnar, grillar och andra apparater som behöver värme. Det är även vanligt förekommande att vred kan ställas in för specifika tidpunkter, exempelvis hur länge en ugn ska vara på för bakning eller matlagning. Då behöver du inte själv hålla koll på tiden, vilket ger tid till annat.

I ett storkök hanteras också flöden av olika slag, såsom gas samt vatten och andra vätskor. Exempelvis spisar, diskmaskiner och vattenkranar har behov av flödesjustering. Ett fjärde användningsområde för vred är olika inställningar på apparater som matberedare och mixrar. Det kan bland annat ha och göra med att skära och anpassa hastigheter.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen