• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Strömbrytare & Tryckknappar

Hos oss finner du produkter under kategorierna vippströmbrytare, tryckströmbytare och nödstopp. Dessa fyller viktiga funktioner i storkök. Den första funktionen är säkerhet. Om en situation uppstår där en elektrisk utrustning eller något annat behöver stängas av, så kan man enkelt och snabbt bryta strömmen och på så sätt undvika skador. Detta gäller även för att förebygga brandrisk.

Läs mer längre ner på sidan.
Av hygieniska skäl är det viktigt att regelbundet städa storkök. Dessutom kan underhåll och reparation krävas. I samtliga situationer är det viktigt att kunna bryta strömmen för att inte riskera att någon kan få stötar eller råka starta en elektrisk apparat under processernas gång. Både för underhållspersonal och tekniker.

För att undvika onödig elkonsumtion och minimera kostnader, särskilt på lång sikt, fyller strömbrytare också en energibesparingsfunktion. När utrustningen inte används så är det meningslöst om den står och drar ström. Genom att ha flera strömbrytare som är märkta för olika apparater så blir det enklare att stänga av vissa strömkretsar eller sektioner i köket.
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen