• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Aggregat

Skapa en passande miljö för kyl & frysrum med luftkylda aggregat, med våra luftkylda aggregat kan du skapa det perfekta klimatet för ditt kyl- eller frysrum. Vi har den bästa lösningen för dig. 

I vårt sortiment hittar du aggregat som är designade för att effektivt kyla luften och skapa en lämplig atmosfär i kyl- och frysrum året runt. Aggregat från välkända varumärken som Danfoss, Embraco, Cubigel & Tecumseh. Dessa aggregat levereras kompletta med bland annat kompressor, kondensor, fläktmotor, mm. Se vårt utbud nedan.

Installation och underhåll av ditt aggregat

Installationen av ett aggregat kräver noggrann planering och professionell installation för att säkerställa optimal prestanda och driftsäkerhet. Regelbundet underhåll och rengöring är också viktigt för att bibehålla aggregatets effektivitet och förlänga dess livslängd. Detta inkluderar rengöring av filter, inspektion av komponenter och kontroll av kylmediet.

Anpassade lösningar för din verksamhet 

Ett aggregat är en vital komponent i ett frys eller kylrum då det ansvarar för att skapa och upprätthålla den nödvändiga kylan som krävs för att bevara livsmedel eller andra produkter på rätt temperatur. Aggregatet fungerar genom att cirkulera kylmediet genom systemet för att avlägsna värme från rummet och därigenom hålla det kallt. Utan ett effektivt och tillförlitligt aggregat kan temperaturen inte bibehållas på rätt nivå, vilket kan leda till försämrad produktkvalitet, säkerhetsrisker och ökad energiförbrukning. Sammantaget är aggregatet därför en oumbärlig komponent för att säkerställa att frys- och kylrum fungerar korrekt och effektivt.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen