• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Termostater

Här hittar ni ett stort sortiment av termostater från de mest kända tillverkarna såsom EGO, Danfoss, Imit, Ranco, Tecasa, CAEM samt Cewal. Dessa passar till marknadens ledande tillverkare av stekbord, fritöser, värmebad, grillar och ugnar.

I storkök används termostater i apparater som spisar och värmeskåp, för att kontrollera temperaturer vid tillagning och varmhållning av mat. Termostaten hjälper till att hålla en jämn temperatur när man exempelvis steker eller kokar något. Även för bakning i jäsningsprocessen är termostater användbara. Vissa rätter kräver också att en specifik temperatur ska hållas under en viss tid.
Det finns en stor risk för matförgiftning om vissa livsmedel inte varmhålls i tillräcklig värme och därmed är en termostat också en stor säkerhetsfaktor. Att kunna minska energikostnaden är också något som är önskvärt och en termostat kan reglera temperaturen och minska värmeförlusten automatiskt.

Det finns olika typer av termostater som exempelvis mekaniska. Dessa är enkla och pålitliga. Elektroniska termostater kan vara mer exakta och ha avancerade funktioner. Digitala termostater är också mycket exakta och har även en digital display. Om du vill kunna kombinera olika funktioner från olika typer av termostater så kan en kombitermostat vara ett bra alternativ.
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen