• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Släplister

Här hittar ni släplister till kyl & frysrumsdörrar.

Våra släplister för kyl- och frysrumsdörrar är designade för att maximera isoleringen och minimera energiförlusten. Med våra högkvalitativa släplister kan du vara säker på att behålla den optimala temperaturen i ditt kyl- eller frysrumsutrymme, vilket inte bara hjälper till att bevara livsmedel längre utan också minskar energikostnaderna. Går att måttbeställa för att passa just dina behov.


KATALOG FÖR MAGNET- OCH TÄTNINGSLISTER
Öppna PDF

Förbättra dina kyl- och frysdörrars prestanda

Våra släplister är tillverkade av slitstarka material som tål daglig användning och ger en tät och pålitlig tätning mot dörrkarmen.

Oavsett om du driver en restaurang, ett livsmedelsföretag eller ett industriellt kök, erbjuder vi skräddarsydda släplister för att passa dina specifika behov och dörrdimensioner. Vi kan hjälpa dig att välja rätt släplist för att säkerställa att din kyl- eller frysdörr fungerar effektivt och kostnadseffektivt, samtidigt som den uppfyller alla gällande hygien- och säkerhetsstandarder.

Förbättra prestandan och energieffektiviteten med våra släplister. Våra släplister hjälper dig att hålla kylan inne och energikostnaderna nere. 

 

Montering av våra släplister

Att montera släplister på kyl- och frysdörrar rätt är en viktig process för att säkerställa en effektiv tätning som hjälper till att hålla kylan inne och varm luft ute. 

Här är några steg för att korrekt montera släplister på dina dörrar:

  • Förberedelse och rengöring: Innan du börjar monteringsprocessen, se till att ytan där släplisten ska monteras är ren och torr. Ta bort eventuell smuts, damm eller gammal tätning för att säkerställa en jämn och ordentlig yta.
  • Mätning och anpassning: Mät längden på listen och klipp den till önskad längd med en skarp kniv eller sax om det behövs. Se till att den är tillräckligt lång för att täcka hela bredden på dörrkarmen. Viktigt.
  • Våra släplister skruvas eller fästs med popnitar.
  • Placering och tryckning: Placera listen på övre eller nedre delen av dörrkarmen beroende på designen av din dörr. 
  • Justering: Justera vid behov för att säkerställa en jämn och tät tätning när dörren är stängd.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen