• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Eco Modine

Modine är ett företag som utöver fläktförångare också specialiserar sig på tillverkning av värmepumpar och värmeelement. Företaget grundades 1916 och har idag sitt huvudkontor i USA. Efter en lång historia så är Modine idag en betrodd aktör inom värme- och kylindustrin.

Fokuset för Modines produkter är att de ska överföra värme eller kyla mellan luft och vätska på ett effektivt sätt. Komponenterna har sedan en rad olika användningsområden, exempelvis för kyl- och fryssystem, luftkonditioneringssystem, industriell kylning och värmepumpar.

Läs mer längre ner på sidan.
Förutom att fläktförångarna i olika storlekar och konfigurationer, så finns de också för olika effektivitetsnivåer eftersom olika behov kan finnas för dessa. Deras produkter är utformade för tre faktorer; tillförlitlighet, prestanda och energieffektivitet. För att kunna möta marknadens krav på bästa sätt, så strävar Modine efter att vara i framkant när det kommer till både teknologi och design. Ett sätt för dem att kunna ta fram innovativa lösningar är att satsa på forskning och utveckling.

Eftersom Modine är en global leverantör så har de produktionsanläggningar och
försäljningskontor i flera olika delar av världen.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen