• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Torkfilter & Ackumulatorer

Här hittar ni torkfilter och ackumulatorer från marknadens ledande tillverkare som Danfoss, Castel och Emerson. Dessa båda komponenter är viktiga för att funktionen i kyl- och frysskåp ska vara optimal och upprätthållas. De förlänger också livslängden för skåpen.

Läs mer längre ner på sidan.
Torkfilter avlägsnar fukt och oönskade föroreningar som kan komma från kylmediet ur kyl- och frysskåpen. Om fukt stannar kvar kan det annars orsaka problem som isbildning, problem med kompressorn eller försämrad prestanda. Torkfiltret filtrerar också partiklar som kan skada eller täppa till komponenter i systemet. Exempel på dessa komponenter kan vara kompressorn eller expansionsventilen.

Ackumulatorn används för att reglera och jämföra kylmediet som passerar genom kyl- eller frysskåpets system. Jämförandet bidrar till att få kunskap om hur mycket kylmedie som kommer in jämfört med mängden som kommer ut. På så sätt kan ett jämnt och stabilt flöde regleras och säkerställas. Detta minskar risken för problem med kompressorn. Främst system med låg temperatur har användning av ackumulatorer men de kan även användas till miljöer där snabba temperaturförändringar sker och kan påverka prestandan i systemet. Ackumulatorn kan då förhindra skador på komponenter.
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen