• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Termometrar

Här hittar du mekaniska och elektroniska termometrar till både kylar och frysar. De finns i olika storlekar och former, för att du ska kunna hitta den som passar till olika apparater. Det finns också termometrar som placeras på olika sätt, exempelvis som hängs upp med en krok eller monteras på annat vis.

Läs mer längre ner på sidan.
Fördelarna med en mekanisk termometer är att de är enkla att använda med en markör som visar temperaturen. De behöver heller inte vara kopplade till elektricitet eller ha batterier för att fungera, vilket innebär att de även fungerar vid strömavbrott. Tack vare mekaniska termometrars robusta utformning är de ofta ett hållbart alternativ. De kan tåla både fukt, stötar och vibrationer bra. Ytterligare en fördel är att de ger en snabb avläsning utan fördröjning.

En elektronisk termometer har en hög noggrannhet och precision i sin mätning. De kan därmed också upptäcka små förändringar i temperaturen. En digital display är också lätt att läsa av. En elektronisk termometer kan också erbjuda olika funktioner vilket gör den extra flexibel.

Tänk på att kalibrera både elektroniska och mekaniska termometrar regelbundet, så att de blir så noggranna och pålitliga som möjligt.
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen