• Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Frakt från 49 kr

Tillverkare

Nedan finner du tillverkare till några av de produkter för allt för värme som du hittar hos oss.

Electrolux grundades år 1919 i Sverige och är ett av de största företagen globalt inom hushållsapparater och vitvaror. Företagets produkter säljs i över 150 länder och hållbarhet är ett stort fokus. Med flera utmärkelser för sina hållbarhetsinsatser såväl som produkter i bagaget, fortsätter Electrolux att sträva mot att konsumenter ska kunna finna lösningar hos dem som är både pålitliga och innovativa.

Läs mer om de andra företagen längre ner på sidan.
Vi har ett brett utbud av produkter från Rational. Företaget grundades i Tyskland år 1973 och tillverkar professionella kökssystem och matlagningsteknologier. Deras mest kända produkt, SelfCookingCenter, är en kombination av en ångugn och en konvektionsugn och ska erbjuda kockar inom restaurangbranschen en matlagningsteknik som presterar högt och är användarvänlig. De har sedan de grundades blivit en av de mest framstående aktörerna i sin bransch. Kvalitet, innovation och pålitlighet är ord som Rational är kända för och företaget har tagit emot utmärkelser för både sina produkter och sina teknologier. De levererar produkter till kök över hela världen. Även för Rational är hållbarhet viktigt, där energieffektivitet och resursförbrukning är i fokus.

Det franska företaget Robot-Coupe har varit inom restaurangbranschen sedan 1961 och specialiserar sig på att tillverka bland annat matberedningsutrustning. Företaget säljer sina produkter i flera länder världen runt och är mest känt för matberedningsroboten, som är en mångsidig köksmaskin som är designad för att underlätta och effektivisera matlagningen i professionella kök. Kvalitet och innovation är viktiga faktorer för Robot-Coupe.

Wery är ett företag som tillverkar bland annat stekbord, fritöser, grillar och värmerier samt reservdelar till dessa till storkök och restauranger. En produkt som är populär i Sverige såväl som i stora delar av Europa är företagets grillserie. Wery gjorde sin entré på den svenska marknaden för flera decennier sedan och erbjuder restaurangmaskiner i premiumklass.

1972 grundades Wexiödisk i Sverige och är ett etablerat företag globalt inom sin bransch, med diskmaskiner och diskteknik för restaurangbranschen. Professionella kök har höga krav på effektivitet, hygien och hållbarhet och företagets diskmaskiner är framtagna för att möta dem. Wexiödisks diskmaskiner har dessutom hög användarvänlighet och avancerade funktioner samt klarar av stora mängder disk. Likt övriga företag ovan prioriterar företaget hållbarhet, med fokus på att minska både vatten- och energiförbrukning.
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen